REIKIHOITO

Reiki on energialla vaihtoehtohoitomuoto, energialla parantamista, jolla voi hoitaa fyysisiä ja psyykkisiä sairauksia. (Esim. astma, migreeni, verenpaine, sydänoireet, ahdistukset, unihäiriöt jne.)

Reiki on elämänenergiaa, jota on meissä kaikissa. Hoitajan käsien kautta hoidettavaan siirtyvä energia käynnistää elimistön oman parantumistapahtuman. Hoito on hyvin yksilöllistä ja kestää puolesta tunnista puoleentoista tuntiin.

REIKIHOIDOSTA

Reiki on harmonista ja tasapainottavaa energiaa, jolla on hyvin suotuisat ominaisuudet. Reiki tasapainottaa kehon energiajärjestelmän epätasapainoisia värähtelyjä sekä jouduttaa kehon omaa paranemisprosessia.

Voidaksemme selittää mitä reiki on ja kuinka se toimii, meidän täytyy ensin vastata kysymykseen: Mitä energia on? Sanalla energia voi olla meille ihmisille monia eri merkityksiä. Maailmankaikkeudessa on runsain mitoin eri energiamuotoja. Jos vain annamme itsellemme aikaa tarkastella lähemmin ympäristöämme, ymmärrämme pian, että kaikki ympärillämme muodostuu puhtaasta energiasta: tuoli jolla istumme, ruoka jota syömme ja vieläpä me itse – oma kehomme. Ihmiskeho on puhdasta energiaa. Ulkoisesti näyttää siltä, että ihmiskeho koostuu lihaksista, elimistä, luista, verestä jne. Kun kuitenkin katsomme tarkemmin, näemme, että kaikki kehon osat ovat rakentuneet soluista.

Solu rakentuu molekyyleistä, ja se voidaan purkaa atomeiksi. Osaset, joista itse atomit ovat rakentuneet, ovat puhdasta värähtelevää energiaa. Ihminen on ainutlaatuinen energiajärjestelmä; rakentunut atomien pienimmistä ainesosista. Kehomme sisällä ja ympärillä on myös hieno energiakeho, joka muodostuu ajatuksista, tunteista ja kokemuksista. Nämä energiat muodostavat kenttiä, jotka ovat ”kerroksina” kehon ympärillä. Näitä energiakenttiä kutsutaan joskus yhteisesti eteeriseksi (aineettomaksi) kehoksi. Tiedemiehet kutsuvat näitä hienojakoisia kehon energioita bioplasmaksi. Maailma linnunratoineen ja aurinkokuntineen muodostuu loputtomasta määrästä aaltopituuksia tai energioita, jotka värähtelevät eri nopeuksin ja taajuuksin. Näin syntyneet aaltoliikkeet ovat polarisoituneita.

Reiki on polarisoitumatonta energiaa, joka vahvistaa kehoa tasapainottamalla kehon energioita. Tällä tavalla edistetään ja nopeutetaan kehon omaa paranemista. Reiki täydentää yhtä hyvin sairauden hoitoa kuin toimii tehokkaana terveysongelmien ennaltaehkäisijänä. Kun elämme terveellisesti, eli syömme hyvin, liikumme riittävästi, nukumme hyvin ja käytämme vapaa-aikamme miellyttävällä tavalla, ravitsemme ja vahvistamme energiakenttäämme. Usein kuitenkin elämme tavalla, joka kuluttaa energiavarastojamme nopeammin kuin ehdimme niitä täyttää. Reikin avulla voimme täyttää tyhjentyneitä energiavarastojamme ja siten edistää terveyttämme ja lisätä elinvoimaamme.

Reiki auttaa luomaan tasapainon kehon häiriintyneeseen energiajärjestelmään ja täydentämään energiavarastoja. Reiki ei ole sidoksissa mihinkään uskontokuntaan tai ajatussuuntaa. Se hoitaa tasapainoisen energian avulla. Reiki auttaa meitä hyödyntämään täydesti omaan terveyteemme vaikuttavat käyttämättömät voimavaramme.

Reiki-hoito

kesto noin tunti 60 €/h

Joka 10. hoito veloituksetta
18 kuukauden jaksossa.