HERMORATAHIERONTA

Kiinasta lähtöisin oleva hoitomuoto, hermoratahieronta, on vaikutukseltaan samankaltainen akupunktiohoidon kanssa. Hoitomuoto on hermolinjojen ja pistealueiden painelua. Se on kehon kokonaisvaltainen hoito, jossa jännitys- ja kiputilat helpottuvat.

Hermoratahieronta sopii kaikille

Hoito tuo helpotusta mm. niska- ja hartiaseudun jännitys- ja kiputiloihin, lihaskireyteen sekä lihasten jännitys- ja kiputiloihin. Käsittely edesauttaa myös ravinnon imeytymistä ja kohentaa sisäeritystoimintoja.

Tehokas kuntouttaja ja terveyden ylläpitäjä.

HERMORATAHIERONTA KÄYTÄNNÖSSÄ

Hermoratahierontaa voi kuvata sanoen sen olevan hermolinjojen, energiaratojen ja akupistealueiden käsittelyä. Hoito-otteena käytetään pyörittävää painallusta. Tavallisimmin hoidetaan koko keho ja hoidon vaikutuksesta jännitys- ja kiputilat helpottuvat. Hoito sopii yleensä kaikille. Kokemuksen perusteella on havaittu, että hoito tuottaa suurta helpotusta esim. niska-hartiaseudun jännitys- ja kiputiloihin, selkäkipuihin, lihaskireyteen sekä yleisesti ottaen kehon lihasten ongelmiin. Hoito auttaa myös ravinnon imeytymistä ja muitakin sisäelinten toimintoja, parantaa aineenvaihduntaa, mm. lymfanesteen ja veren kiertoa sekä virtsan erittymistä ja paksunsuolen toimintaa.

Hoito tasapainottaa ja hoitaa hermostoa; erityisen hyvä vaikutus on kehon elintoimintoja säätelevään autonomiseen hermostoon.

Hermoratahierontahoidon tarkoituksena on elvyttää kaikkia ihmisen elintoimintoja, ja siten auttaa elimistön omia parantavia voimavaroja palauttamaan tasapainon ja terveyden ruumiiseen ja mieleen.

Käytännössä hoito kestää n.1 ½ tuntia. Riittävä hoitoaika varmistaa sen, että autonominen hermosto ennättää ”mukaan hoitotapahtumaan” ja saavutetaan riittävä lepotila. Pitkäkestoisessa hoidossa hoitajalla on aikaa käsitellä hoidettavan koko keho huolellisesti päästä varpaisiin ja sormenpäihin saakka.

Hermoratahoitoa suositellaan aloitettavaksi viiden kerran hoitokuurilla kerran viikossa. Jatkohoito suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Hermoratahierontaa voidaan aloittaa antamaan jo lapsille ja se saisi mielellään kuulua ihmisen ”huoltosuunnitelmaan” koko elämänkaaren ajan unohtamatta nuoruusaikaa, vaihdevuosiaikoja ja vanhuutta.

Hermoratahieronta

kesto noin 1 - 1,5 tuntia 75 €

Joka 10. hoito veloituksetta
18 kuukauden jaksossa.